Station Baker Street – In4Profit

Mijn naam is Ylse Sijbesma. Ik ben geboren in Herbaijum, een piepklein dorpje tussen Harlingen en Franeker. Op mijn twintigste ben ik naar Harlingen verhuisd om er samen te gaan wonen met mijn jeugdliefde. We hebben drie prachtige kinderen gekregen, twee jongens en een meisje.

In de zomer van 2019 werd ik door iemand op de Profit First-methode geattendeerd. Ik was meteen geïnteresseerd in het werken met ‘potjes’. Mijn klanten vragen vaak of ik een inschatting van hun belastingdruk wil maken. Geen enkel probleem, natuurlijk! Ik adviseer ook altijd om de te betalen belasting opzij te zetten. Maar Profit First gaat veel verder dan dat. Het is voor mij een methode waarmee ik ondernemers naar financiële rust kan begeleiden. Het is een geweldig principe, waarbij de focus op winst wordt gelegd. Ik heb besloten om me in september 2019 in te schrijven voor de opleiding tot Profit First Professional, zodat ik straks als gecertificeerd professional ondernemers kan begeleiden en coachen.

Ik wil mijn klanten door middel van verbinding van dienst zijn. Sámen met de ondernemer werken aan de winstgevendheid van zijn bedrijf. Een sparringpartner zijn en beslist niet alleen aan het einde van een boekjaar een jaarrekening opstellen, maar toekomstgericht denken en handelen.