Station Girona – Spikers Uitzendbureau

Dit station is binnenkort beschikbaar!

 

Wij zijn Spikers Uitzendgroep en wij versterken teams. Voor werkzoekers hebben we banen in schoonmaakwerk, productie, bouw en groenvoorziening. En voor werkaanbieders zorgen we voor mensen die bij jullie passen. We werken hard, zitten vol energie en gaan voor de juiste mensen op de juiste plek. Keer op keer.

Sportmentaliteit

In Fryslân is kaatsen bij de meeste mensen bekend. Het is een van de typische Friese sporten, naast het Fierljeppen en Skûtsjesilen. Met name in het noordwesten van de provincie wordt op menig veld gekaatst in de zomer.

Oprichter Johan van de Meulen kaatste op het hoogste niveau. Hij stond (en won) meerdere keren op het Sjûkelân in Franeker. Dit is het bekendste kaatsveld en thuishaven van de grootste kaatspartij: de PC. Jaarlijks volgen zo’n 10.000 mensen deze partij langs het veld en nog meer via de radio of televisie.

Visie

Spikers Uitzendgroep gelooft dat ze teams versterken door de juiste mensen op de juiste plaats te krijgen. Dit klinkt eenvoudig, maar ieder mens is weer anders en ieder bedrijf is ook weer anders. Daarom gaan wij voor de menselijke aanpak. Gewoon mensen in de ogen aankijken, doorvragen en snel schakelen wanneer er toch geen match blijkt te zijn.

De naam

Wij zijn er voor de gewone man en vrouw. Spikers is Fries voor ‘spijkers’. Het is een gewoon Fries woord, maar wel een woord die goed bij ons past. En wees eerlijk, spijkers komen altijd van pas.