Station La Sagrera – 40m2 –

Station La Sagrera komt beschikbaar met ingang van 01 september a.s.

 

Ik ben Anita Kramer (1973) en vanaf 2000 werkzaam in mijn eigen praktijk.
Deze is gevestigd in ‘de metro’ aan de Hertog van Saxenlaan 80 te Franeker.

Als zelfstandig therapeut ben ik in de voorgaande jaren werkzaam geweest als sportmasseur, TouchPro stoelmasseur bij bedrijven en als shiatsu therapeut. Sinds 2015 ben ik werkzaam als osteopaat binnen mijn praktijk.

De fascinatie voor het menselijk lichaam en de onderlinge relaties tussen psyche, organen en het bewegingsapparaat, hebben mij ertoe gebracht in 2008 te beginnen met de 7-jarige opleiding osteopathie aan het College voor osteopathische geneeskunde Sutherland in Amsterdam. De osteopathie ervaar ik als een waardevolle aanvulling in mijn praktijk omdat ik hierbij verbindingen tussen alle bewegingsstructuren van het lichaam kan maken op basis van mobiliteit. Daar waar dat niet is, kan het klachten op de plek zelf of elders in het lichaam veroorzaken. Je leert met een ‘andere bril’ naar het lichaam en het functioneren daarvan te ‘kijken’.

Mocht het tijdens mijn behandeling nodig zijn, dan kan ik samenwerken met verschillende disciplines binnen de gezondheidszorg.
Zo zijn er contacten met huisartsen, collega osteopaten, mesologen, fysiotherapeuten, acupuncturisten en coaches.

Wanneer u na aanleiding van het lezen van de site nog vragen heeft, of wilt u mij persoonlijk spreken, dan kunt u mij altijd bellen.
Ik ben dagelijks bereikbaar en mocht dit niet lukken, dan bel ik u terug na een ingesproken bericht.

Graag tot ziens,

Anita Kramer