Station Rue du Bac – 1 op 1 dieet

Wil jij weer lekker in je vel zitten? Eindelijk die mooie kleren weer aan?

Misschien heb je van alles al geprobeerd, je wilt zo graag maar het lukt niet. Vaak gaat het niet alleen om de kilo’s, je wilt gewoon weer lekker in je vel zitten! Die ene broek weer aan kunnen, blij worden van je eigen spiegelbeeld en meer energie hebben. Iedereen heeft qua afvallen een eigen doel; en ik kan je helpen dat doel te bereiken! En vervolgens om ook op gewicht te blijven!

Ik ben Linda Otter, 41 jaar en trotse moeder van een zoon en dochter. Ik begeleid jou graag in het proces van gewichtsverlies en gewichtsbehoud. Ik ben voor jou de spreekwoordelijke ‘stok achter de deur’. Maar ik kan je ook helpen bij alles wat daarbij komt kijken. Waar zitten nu de meeste koolhydraten in, hoe kun je het beste eten als je bijvoorbeeld onregelmatig werkt, hoe ga je om met verleidingen en hoe kun je, zodra je op je streefgewicht bent, genieten zonder weer aan te komen?

Het 1 op 1 Dieet
Het 1 op 1 Dieet bestaat uit verschillende stappen. Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie bepalen we samen welke stap het beste bij jou past. Het 1 op 1 Dieet is dan ook echt maatwerk!

Ik hoop je snel te zien voor een vrijblijvende intake. Maak een afspraak via onderstaand formulier, telefonisch 06-27 47 80 53 of via whatsappDan gaan we samen bekijken welke stap van Het 1 op 1 Dieet het beste bij je past. Het belangrijkste gevoel dat ik je wil meegeven, is dat je er niet alleen voor staat!