Station Pont Neuf – Praktijk Zielsliefde

Praktijk Zielsliefde

Een plek waar jij je veilig en ontspannen mag voelen, én bovenal helemaal tot jezelf mag komen. Tijdens een moment bij mij mag je ervaren hoe het is om je ziel in liefde te mogen omarmen en weer in verbinding te komen met jezelf. Dat je mag voelen dat je het waard bent om te helen en jezelf lief mag hebben. Alles is immers al in jou, alleen soms mogen we hier weer aan herinnerd worden.

Energetische ontspanningsmassage

Als holistisch massagetherapeut zet ik een intuïtieve massage in met de intentie om jouw hele zijn te laten ontspannen. De ontspanningsmassage brengt je met veel aandacht tot rust en helpt je terug te brengen bij jezelf. Het ontspannen van je fysieke lichaam werkt als ingang voor je mentale, emotionele en spirituele lichaam.

Tijdens dit moment mag je voelen wat er zich diep van binnen bij jou afspeelt. Emoties die doorvoelt mogen worden kunnen naar boven komen. Door deze gevoelens/emoties te doorvoelen ontstaat er ruimte voor heling.
Het kan je nieuwe inzichten geven in bepaalde vraagstukken of blokkades waar je tegen aan loopt in het leven of juist nieuwe inspiratie brengen!

Na de massage ontvang je een kopje thee met wat lekkers. Er is ruimte om samen onze ervaringen uit te wisselen, mocht je daar behoefte aan hebben. Ik zal vertalen wat ik energetisch bij jou gevoeld heb tijdens de massage. Mooie boodschappen die jij op dat moment in jouw proces mag ontvangen.

Voel je dat dit iets voor jou mag zijn? Via www.praktijkzielsliefde.nl plan je snel en gemakkelijk jouw moment. Je mag ook altijd een mailtje of whatsapp berichtje sturen.

Marijke
Website: www.praktijkzielsliefde.nl
Mail: info@praktijkzielsliefde.nl
Tel: 0629155745