Station Wibautstraat – Libra Dieetadvisering

Station Wibautstraat is in overleg beschikbaar!

Het beste dieet is geen dieet!

Als u al eens eerder een dieet gevolgd heeft, weet u vast hoe moeilijk het is om het vol te houden. Een goed dieet sluit zoveel mogelijk aan op uw gebruikelijke voedingspatroon. Het gaat er immers om dat u het dieet jarenlang volhoudt in plaats van enkele weken. Dit zal u alleen lukken als u het dieet eigen maakt, zodat het lijkt alsof u geen dieet volgt!
Libra helpt u hier graag bij.

Wie zijn wij?
Libra is een diëtistenpraktijk met meerdere locaties in het noorden van Nederland. Libra staat voor het vinden van een balans tussen voeding, beweging en leefstijl.

De persoon achter Libra is Irene van der Vuurst. Zij heeft meer dan 29 jaar ervaring als diëtist. In 2007 heeft Irene haar praktijk Libra opgericht.
De diëtisten van Libra staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Hiermee bent u er zeker van dat de diëtisten van Libra voldoen aan de strenge richtlijnen om in dit register te kunnen worden opgenomen.
Libra investeert dan ook voortdurend in de ontwikkeling van haar diëtisten. Zo zijn de diëtisten bijvoorbeeld extra geschoold op het gebied van Motivational Interviewing, Obesitas, Diabetes, Cognitieve gedragstherapie, Eetstoornissen, Coeliakie en Sportvoeding.