Station Zuid – Opstellingenwerk

Wil je grip krijgen op je leven? Meer innerlijke rust ervaren? Van patronen af die je veel energie kosten? Ontspannen? Meer jezelf zijn en in je kracht staan? Dan heb ik een passend aanbod voor je: één keer een opstelling.

Een opstelling brengt verborgen verbanden aan het licht, zoals de invloeden vanuit je familiesysteem. Daarna kan er grote verandering komen: je voelt rust, je weet waar je staat, waar je je op kunt richten of op wie, wat je kind eindelijk gaat helpen, wat je relatie heel goed doet. Wil je je relatie weer meer laten stromen? Kom samen voor een opstelling!

Er is voor elke situatie wezenlijke informatie beschikbaar. Met een opstelling komt die informatie als in een schilderij tevoorschijn. Het gevolg: alles wordt helder. En dat werkt transformerend door op jou en op wie bij je horen, weken- tot maandenlang. Het zware is opgeruimd, is klaar.

Wanneer komen mensen een opstelling doen? Als ze eindelijk zichzelf willen zijn, als ze van iets af willen, als er lastige onduidelijkheid is, als ze heel graag iets willen bereiken. Bij onmacht, chaos, grote krachten. Als er zorg is over een kind. In dat geval is het voldoende als de ouders komen, of als een van beide ouders komt. Het is bevrijdend voor een kind als de ouders het werk op zich nemen.

Anneke Meiners